Naša ponudba

1. Paket: Hiter dotik Krasa

Trajanje: približno 1h
Cena: 70 eur za vsak štirikolesnik, na katerem se lahko vozita 2 osebi

Informacije o poti:
Pri vožnji nas bo pot peljala mimo novega nasada sivke, ki se nahaja v naši bližini. Za tem bo pot potekala do cerkve sv. Device Marije, ki je na vrhu hriba, pod njim pa ogromni vinogradi. Kot zadnja zanimivost na naši poti bo hrib sveta Katarina, kjer se nam bo pogled razprostrl od vipavske doline pa vse do morja.

2. Paket: Pojdimo malo dlje po Krasu

Trajanje: približno 2h
Cena: 120 eur za vsak štirikolesnik, na katerem se lahko vozita 2 osebi
Dodatne možnosti: Možnost obiska lokalnega vinarja med potjo (doplačilo)

Informacije o poti:
Na začetku nas bo pot peljala na hrib Trstelj, kjer bomo videli vipavsko dolino, okoliške vasi in morje. Tu bo mogoč krajši postanek pred nadaljevanjem vožnje proti Pomniku miru na Cerju. Tam je mogoč ogled Pomnika miru (doplačilo za vstopnino) in se okrepčati ob prečudovitem razgledu. Sledi pot proti domu.

3. Paket: Kras v 3 urah

Trajanje: približno 3h
Cena: 160 eur za vsak štirikolesnik, na katerem se lahko vozita 2 osebi
Dodatne možnosti: Možnost obiska lokalnih vinarjev med potjo (doplačilo)

Informacije o poti:
Pri vožnji nas bo pot peljala mimo novega nasada sivke, ki se nahaja v naši bližini. Za tem bo pot potekala do cerkve sv. Device Marije, ki je na vrhu hriba, pod njim pa ogromni vinogradi. Kot naslednja zanimivost na poti bo hrib sveta Katarina, čez katero se bomo peljali proti hribu Trstelj, kjer se nam bo pogled razprostrl od vipavske doline pa vse do morja. Tu bo mogoč krajši postanek pred nadaljevanjem vožnje proti Pomniku miru na Cerju. Tam je mogoč ogled Pomnika miru (doplačilo za vstopnino) in se okrepčati ob prečudovitem razgledu. Sledi pot proti domu.

4. Paket: Celoviti Kras

Trajanje: približno 4h
Cena: 200 eur za vsak štirikolesnik, na katerem se lahko vozita 2 osebi
Dodatne možnosti: Možnost obiska lokalnih vinarjev med potjo (doplačilo)

Informacije o poti:
Na začetku nas bo pot peljala na hrib Trstelj, kjer bomo videli vipavsko dolino, okoliške vasi in morje. Tu bo mogoč krajši postanek pred nadaljevanjem vožnje proti Pomniku miru na Cerju. Tam je mogoč ogled Pomnika miru (doplačilo za vstopnino) in se okrepčati ob prečudovitem razgledu. Sledi pot čez hrib svete Katarine proti gradu Štanjel, ki se nahaja v naši okolici. Tam je možen ogled grajskega dvorišča in starega jedra vasi. Za ogledom sledi povratek proti domu.

Team building s štirikolesniki

Doživite Kras na štirikolesnikih s svojo najboljšo ekipo. Glede trajanja, cene in rezervacije termina nas kontaktirajte na 031 723 575 Gašper ali info@voznjapokrasu.si